Over ons

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in binnen- en buitenland op het gebied van allerlei verschillende klussen, werd het tijd om al deze krachten te bundelen en aan de slag te gaan met Safe Onderhoudsbedrijf B.V. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de geschikte partner voor al uw klussen. Vanuit Gouda tot heel Nederland hebben wij al vele klussen uit mogen voeren voor onze klanten, welke wij naar tevredenheid hebben opgeleverd. Wij werken ook veel samen met diverse verenigingen, musea en rijksinstellingen, wereldwijd.

Dus zit u nog met een klus welke u maar niet af kunt krijgen? Is uw schilderwerk nodig aan onderhoud toe? Wilt u stucwerken laten verrichten, maar kunt u de geschikte partij niet vinden? Voor al dit en nog veel meer heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

De juiste partner voor elke renovatie

Voor stucwerk zijn wij ook de aangewezen partij in heel Nederland. Stucwerk zorgt ervoor dat er een egaal oppervlak bewerkstelligd wordt. Vervolgens kan deze van een verflaag voorzien worden. Stucwerk kan op muren, wanden en plafonds worden toegepast. Het voordeel hiervan is dat alle oneffenheden opgevuld worden en dat uw muren, wanden en/of plafonds glad zullen worden.

Ook kunt u ons inschakelen voor het aanbrengen van renovlies behang. Deze behangsoort staat ook wel bekend als glasvezelbehang of glasvliesbehang. Deze behangsoort is zeer geschikt voor het aanbrengen in nieuwbouwpanden. De wanden worden dan eerst geschuurd en geplamuurd voor een glad eindresultaat. Ook voor renovatie van bestaande wanden is renovlies behang HET middel. Het is uitermate geschikt om (krimp)scheuren en oneffenheden op de wanden te verbergen. Deze behangsoort is verkrijgbaar in verschillende diktes, is overschilderbaar en heeft een grote kras- en stootvastheid.

Overige werkzaamheden die wij voor vele klanten hebben verricht zijn heel divers. Van timmerwerken en renovatiewerkzaamheden tot elektra en van glaszetten tot loodgietersklussen en behangen. Met onze precisie en servicegerichtheid zijn wij ook voor deze klussen 24/7 beschikbaar. De goede referenties van onze tevreden klanten spreken voor zich. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Dit kan gewoon bij u thuis besproken worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 1179 8958

Erkend door en keurmerken

Dankzij de kwaliteit die wij leveren en de service die wij bieden, zijn wij er verzekerd van dat wij uw klus snel tot een goed einde zullen brengen. Safe Onderhoudsbedrijf B.V. staat bekend om de veelzijdigheid in diensten. Zo zijn wij bereikbaar voor binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, stucwerken, diverse afbouwwerkzaamheden, renovatiewerken, glaszetten en ook als loodgieter hebben wij al jarenlange ervaring opgebouwd door heel Nederland. Zo zijn wij lid van Sigma Eigen Zaak en hebben wij keurmerken van deBetere Schilder en Erkend Vakwerk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om direct de mogelijkheden door te nemen.
erkendvakwerk
logo-sigma-eigenzaak
betere-schilder
logo-casius